Länsteatern på turné ger I Skuggan av San Siro

Nu gästas vi återigen av Länsteatern, som spelar I skuggan av San Siro.

Örebrokillen Martin Bengtssons pojkdröm gick i uppfyllelse när han 17 år gammal fick ett proffskontrakt med den italienska fotbollsklubben Inter. Nio månader senare vaknar han upp på ett sjukhus i Milano efter att ha försökt ta sitt liv. I skuggan av San Siro är hans berättelse - från proffsdröm till mardröm.

I skuggan av San Siro är en skildring inifrån fotbollsvärlden. En ärlig och nära berättelse om vad som händer när man krossas av sina drömmar och hur man hittar tillbaka till livet.

Regissören Isabelle Moreau är skådespelare hos Länsteatern och har tidigare regisserat bland annat Alice Karlssons jul, Måndag är fiskbulledag och Lejonets unge.

Frilansskådespelaren Hans Christian Thulin kunde man sommaren 2005 se i SVT:s barnprogram Sommarlov. Han har även medverkat i flera filmer, bl a Mannen som log, Manana och den kommande Flickan som lekte med elden. Under våren har han gästspelat i föreställningen Grabbarna mittemot hos Smålands Musik och Teater.

Mer info www.lansteatern.se

iskuggan.jpg