Back to All Events

Magnus Lindgren möter Nelson Faria

Magnus Lindgren är en av våra mest framstående musiker som har gjort allt från symfoniorkester till karneval till att specialskriva musik för Nobelfesten och har en förmåga att uttrycka sig på såväl tenorsaxofon som klarinett och flöjt.

Nelson Faria är en av Brasiliens största musiker. Han har medverkat på över 150 album, både  med brasilianska och utländska stjärnor. Han har även spelat med storstjärnor såsom Cassia Eller, Paulo Moura, Wagner Tiso. Nelson Faria är dessutom professor vid Örebro Universitet sedan 2010 där han arbetar med kurser inom brasilianska populärmusiken.


Magnus Lindgren - saxofon, klarinett, flöjt
Nelson Faria  - gitarr


Biljettepris Ordinarie 275:- (inkl.serviceavgift)
Biljettepris Student 145:- (inkl.serviceavgift)

Läs recension i NWT från turnépremiären i Karlskoga https://nwt.se/karlskoga-degerfors/kt-kuriren-noje-kultur/2016/04/08/magnus-lindgren-och-nelson-faria?refresh=true


https://www.youtube.com/embed/qz8AGnhhq5g

Titta på detta youtubeklipp om du vill få ett smakprov på vilken musik Nelson & Magnus gör tillsammans.

lindgren_faria.jpg