Back to All Events

JAKOB NORGREN JAZZ ORCHESTRA (Öppen Inspelning)

JAKOB NORGREN JAZZ ORCHESTRA

JNJO kommer till Åsby för att påbörja inspelningen av orkesterns sjätte album. Sista timmen öppnar vi dörrarna för en konsert, som även innebär skivinspelning inför publik. (Räkna inte med traditionell konsertuppställning av bandet.) Vi hoppas att ni i publiken bidrar med nerv till en sista tagning av de låtar vi jobbat med under dagen!
 
Gnarls Barkley, Hall & Oates och George Michael tolkas i nya fräscha arrangemang signerade kapellmästaren. Dessutom några nya originalkompositioner, samt låtar från albumet Pathfinding som släpptes 2015.
 
Träblås: Johan Alenius, Lina Lövstrand, Kai Sundquist, Christian Herluf Pedersen, Jakob Norgren • Trumpet: Fredrik Oscarsson, Jonne Bentlöv, David Ljunggren, Oscar Lindblom • Trombon: Arvid Ingberg, Michael Rörby, Johan Åström, Klas Eriksson • Komp: Mathias Lundquist, Lars Ekman, Isak Andersson
 
www.jakobnorgren.se
 
**** “Simply put, Norgren’s music as played by the band is flat out exciting, continually surprising while maintaining that one-foot-in-the-tradition which makes it easy for anyone to appreciate and groove on.” Budd Kopman, AllAboutJazz (USA)
”Sveriges hetaste storband!” 
Lennart Götesson, Dala-Demokraten
 
**** “Superb, sophisticated ensemble music that leave the old traditions behind and charts a new path for big band jazz.” Edward Blanco, AllAboutJazz (USA)
”An outstanding CD, with top-notch modern big band writing from leader and baritone saxophonist Jakob Norgren and superior performances from his Jazz Orchestra.”
Don Lerman, Cadence Magazine (USA)

Biljettpris 120:- Begränsat antal platser kommer finnas.

Biljett finns endast att köpa på plats, kontant betalning eller Swish.

jakobnorgren.jpg