Back to All Events

Från Bach till Bergman - en musikalisk resa i film

”Från Bach till Bergman - en musikalisk resa i filmens värld och mycket mer!”

Pianisten och kompositören Stefan Nilsson som bland annat är känd för att ha komponerat musiken till några av våra mest älskade svenska filmer och TV-serier. Jerusalem, Skärgårdsdoktorn, Den goda viljan, Van Veeteren, Liv & Ingemar, En sång för Martin och Så som i himmelen är bara några i raden. Under kvällen får vi lyssna till Stefans kompositioner och också höra honom berätta om sitt samarbete med filmmakarna. Vi bjuds också på nykomponerat material. 

Charlotte Hasselquist är musikdirektör och konsertpianist, och spelar även många andra instrument. Hon har jobbat som kapellmästare på bl.a. Dramaten och Stadsteatern, ackompanjerat körer, sångare, spelat improvisationsmusik, kammarmusik, jobbat med opera och balett och mycket annat. Lotta har också skrivit en hel del körmusik.

Biljetter finns att köpa på plats och betalas kontant eller med Swish.

Biljettpris 150:-

lotta_och_stefan.jpg
Later Event: August 4
I DET BLÅ