Back to All Events

liten Jazzfestival

Liten Jazzfestival i Åsby Kulturhus!
Två spännande band spelar varsitt set.

Entré 150:-

Jeanette Lindström / Jonas Östholm Duo

“En gammal själ i en ung sångerskas kropp.” Har visst Quincy Jones myntat då han först hörde Jeanette Lindström. Jeanette är idag en av Sveriges mest etablerade sångerskor. Hon har lett egna band och varit gästsolist med storband och symfoniorkester. Hon har turnerat flitigt både hemma i Sverige och runt om i världen med flertalet skivor utgivna i eget namn. Här kan du få den unika chansen att höra henne i denna intima miljö på duo tillsammans med pianisten Jonas Östholm. Se mer information på 

jeanettelindstrom.com 
myspace.com/jeanettelindstromMartin Sjöstedt / Kesivan Naidoo quartet

Kesivan Naidoo är en Sydafrikas mesta trumslagare och slagverkare. Under flera år av samarbeten med pianisten och basisten Martin Sjöstedt framförallt i Sydafrika får vi nu äntligen möjlighet att i Sverige avnjuta denna energiska och fantasifulla trumslagare. Här tillsammans med Martin Sjöstedt piano, Johan Hörlén altsax och Kenji Rabson bas. Detta är bandets första spelning och de drar sedan vidare på turné i Sverige. Mer information hittar du på martinsjostedt.com

Earlier Event: September 24
Jazzkonsert Fredrik Nordström Blue
Later Event: November 28
Jazzkonsert Lars Ekman Quartet